$site_description = get_bloginfo( 'description' ); Gleturi | Materiale de constructii
Gleturi

GM20

Gletul Meseriasului

Domenii de utilizare: Pentru finisarea suprafetelor interioare, fara umezeala excesiva, pentru obtinerea unor suprafete foarte netede peste care se pot aplica practic orice fel de zugraveli. GLETUL MESERIASULUI are o aderenta deosebit de mare pe tencuielile pe baza de ciment, ciment-var, tencuieli din ipsos precum si pe betoane monolite sau prefabricate.

ct_126_-120x120Glet Ceresit CT 126

Gletul Ceresit CT 126 este destinat acoperirii suprafetelor tencuite in mod traditional si a suprafetelor betoanelor. Finisarea se poate face prin slefuire cu glasspapier sau prin netezire cu fierul de glet, cu putin timp inainte de intarirea materialului aplicat pe perete.
CT126 permite egalizarea suprafetelor prin incarcari de pana la 10 mm intr-un singur strat. Suprafata gletuita cu CT 126 va deveni perfect neteda si de un alb mat. Daca se doreste, gletul poate fi vopsit dupa uscare cu vopseluri de dispersie sau pe baza de solventi organici.

ct1271-120x120Glet Ceresit CT 127

Gletul Ceresit CT 127 este destinat acoperirii suprafetelor tencuite in mod traditional si a suprafetelor betoanelor, in strat de max. 2 mm. Finisarea se face in mod traditional prin slefuire cu hartie abraziva. Suprafata gletuita cu CT 127 va deveni perfect neteda si de un alb imaculat astfel incat poate constitui si finisaj final (poate ramane nevopsita). Daca se doreste, gletul poate fi vopsit dupa uscare cu vopseluri de dispersie si chiar si cu cele cu suport mineral.
Acest glet poate fi folosit in interiorul cladirilor in locuri uscate, fara umiditate permanenta.

superrigips25kg-228x228SUPER RIGIPS

 • pasta usor de aplicat pentru toate straturile (grosier si finisaj)
 • usor de preparat, pasta cremoasausor de spacluit
 • toate tipurile de constructii de gips carton si benzi de armare
 • lucrari cu cerinte superioare de calitate
 • produs cu aplicabilitate universala pentru toate straturile de rostuire si alte diverse aplicatii
 • timp de aplicare: 50min

  SATEN GIPS ABS

  1055b_1ABS Saten ofera o finisare pentru majoritatea suprafetelor prefabricate, tencuieli sau placi de gips-carton. Umple toate golurile si adanciturile de pe suprafete, elimina diferentele si denivelarile de structura de pe urma erorilor de matritare. Specificatii tehnice: – Apa de amestec: 6.5L apa la 10 kg de gips – Timp de intarire: 160-200 de minute – Prelucrabilitate: 90 minute – Densitate: aprox. 0.5mm (pt. un singur strat – Timp de uscare: in medie 2 zile – Absortia apei (pe cantitate): 17% – Duritate: 50 margine D – Rezistenta la compresie: min. 2.5 N/mm2 – Rezistenta la flexiune: min. 1.5N/mmY Ambalare: sac 20 kg.

  IPSOS MODELAJ

  IPSOSEl se utilizeaza la prepararea mortarelor pentru tencuieli si gleturi. Priza si intarirea ipsosului de constructie incep dupa cel putin 3-4 minute si se termina dupa 6-30 minute. In timpul prizei si intaririi are loc marirea volumului, in acelasi timp producandu-se degajari de temperatura. Ipsosul de modelaj (ipsosul alabastru) serveste la executarea ornamentelor si a lucrarilor fine, a mulajelor, avand culoarea alba. Ipsosul de stucatura (ipsos de alaunat) se foloseste la executarea lucrarilor de stucatura, a imitatiilor de marmura si poate avea culoarea alba sau cenusie deschisa. Ipsolul de pardoseli, se foloseste dupa cum sugereaza si numele, la turnarea pardoselilor, folosit simplu sau in combinatie cu alte materiale.