Alte materiale de constructii
foto-signature

images 1

OSB 3 cu grosimea de 6mm

Pret: 35lei/buc (1.25l x 2.5l).

Pret negociabil in functie de cantitate.

images 1

OSB 3 cu grosimea de 8mm

Pret: 38lei/buc (1.25l X 2.5l).

Pret negociabil in functie de cantitate.

images 1

OSB 3 cu grosimea de 10mm

Pret: 44lei/buc (1.25l x 2.5l).

Pret negociabil in functie de cantitate.

images 1

OSB 3 cu grosimea de 12mm

Pret: 54 lei (1.25l X 2.5l).

Pret negociabil in functie de cantitate.

images 1

OSB cu grosimea de 15mm

Pret: 66lei/buc (1.25l X 2.5l).

Pret negociabil in functie de cantitate.

images 1

OSB 3 cu grosimea de 18mm

Pret: 80 lei/buc (1.25l X 2.5l).

Pret negociabil in functie de cantitate.

images 1

OSB 3 cu grosimea de 22mm

Pret: 98 lei/buc (1.25l x 2.5l).

Pret negociabil in functie de cantitate.

10001U

Silicon 1001 U

Silicon destinat izolarii rosturilor si imbinarilor din constructii. Rezista foarte bine la actiunea razelor.

SANITAR

Silicon Sanitar

Silicon sanitar destinat etansarii imbinarilor din spatiile sanitare: rosturi in jurul chiuvetelor, placi ceramice, cazi de baie.

ACRILIC

Silicon Acrylic

Silicon recomandat pentru izolarea rosturior, crapaturilor din pereti, lemn, zidarie,panouri gips-carton sau pereti despartitori.

ELAST-O RUB

Silicon Elast-O Rub

Se foloseste la etansarea rosturilor dintre ramele ferestrelor si perete, rosturilor intre piatra, beton si metal, imbinari in constructiile din aluminiu.

MONTAG

Montagefix-N

Silicon utilizat pentru plinte,glafuri,lambriu tavane false si profile din: lemn, pvc, piatra naturala si placi ceramice pe: lemn, zidarie, beton, tencuiala.

MA

Mamut Gleu

Densitatea ridicata ii asigura o aderenta puternica imediat dupa aplicare,fiind destinat pentru 1001 aplicatii, la interior si exterior, in constructii, industrie auto si utilizari casnice. Este recomandat pentru lipirea, montarea si etansarea diverselor obiecte: placi, panouri, plinte ceramica, marmura, profile din beton etc.

 

ANCORA

Ancora chimica

Ancore chimice pentru aplicatii profesionale – bare filetate si otel beton. Aplicatii pentru ancorari speciale: balcoane, scari, terase, rafturi, usi, garaje, bazine, tevi, balustrate, piscine, radiatoare, instalatii de aer conditionat. Se poate aplica in locuri uscate sau in mediul subacvatic. Este ideal pentru fixari dificile in interiorul si exteriorul casei.

 

SPUMA NORMALA

Spuma poliuretanica

Spuma poliuretanica monocomponenta pentru montaj si izolatii termice si fonice in constructii si industrie: montarea usilor si ferestrelor in pereti, umplerea golurilor in constructii: la trecerea tubulaturilor prin pereti, goluri la acoperisuri etc. Aplicarea manuala cu ajutorul adaptorului din plastic. Excelenta aderenta pe majoritatea materialelor de constructii:beton, caramida, lemn, metal, aluminiu, pvc dur, polistiren.

 

SPIMA

Spuma poliuretanica pentru iarna

Spuma poliuretanica monocomponenta pentru montaj si izolatii termice si fonice in constructii si industrie: montarea usilor si ferestrelor in pereti, umplerea golurilor in constructii: la trecerea tubulaturilor prin pereti, goluri la acoperisuri etc. Aplicarea manuala cu ajutorul adaptorului din plastic. Excelenta aderenta pe majoritatea materialelor de constructii:beton, caramida, lemn, metal aluminiu, pvc dur, polistiren.temperatura de aplicare: -15°C ÷ +35ºC. Temperatura de rezistentadupa intarire :-40ºC ÷ +90ºC.

 

CU PISTOL

Spuma poliuretanica cu pistol

Spuma poliuretanica monocomponenta pentru montaj si izolatii termice si fonice in constructii si industrie: montarea usilor si ferestrelor in pereti, umplerea golurilor in constructii: la trecerea tubulaturilor prin pereti, goluri la acoperisuri etc. Aplicarea manuala cu ajutorul adaptorului din plastic. Excelenta aderenta pe majoritatea materialelor de constructii: beton, caramida, lemn, metal aluminiu, pvc dur, polistiren. Temperatura de aplicare :+5°C÷ +35ºC. Temperatura de rezistenta dupa intarire :-40ºC÷ -90ºC. Aplicarea se face cu pistolul pentru spuma.

 

BANDA DE HARTIE

Banda de mascare

Banda de mascare pentru vopsitorii auto profesionale 110ºC, de inalta calitate, pe baza de hartie creponata si adeziv, pentru mascarea marginilor si suprafetelor in vederea vopsirii, lacuirii sau decorarii, in aplicatii profesionale in industria auto.rezista la temperaturi de pana la 110ºC.

 

SCOTCH

Banda scotch transparent/maro

Banda adeziva tip scotch este recomandata pentru aplicatii in care transparenta si

Rezistenta sunt criterii de alegere ale tipului de banda utilizata. Usor de aplicat, economica, aderenta doarte buna pe suprafete netede.

 

BANDA RG

Banda plasa pentru gips-carton

Banda plasa din fibra de sticla,autoadeziva, recomandata pentru rigidizarea imbinarilor rosturilor la placile din gips-carton,pentru corectarea si prevenirea aparitiei fisurilor la pereti si tavane.

 

ALUBAND

Banda adeziva bituminoasa cu folie aluminiu

Banda compusa dintr-un strat bituminos puternic adeziv,acoperit cu folie de aluminiu,foarte rezistent la conditiile mediului exterior. Recomandata penrtu etansarea jgheaburilor, a ferestrelor boltite,etansarea pe elemente de sticla, etansarea intre pereti si extensii,la imbinarea acoperisului. Aluband este usor de aplicat in forma dorita, se lipeste instantaneu si are o mare rezistenta la rupere. Rezistenta la temperatura dupa intarire:-10ºC÷+80ºC

afiseaza_poza_produs.php

Banda izolatoare electrica

Banda adeziva cu suport pvc pentru izolarea conexiunilor electrice.buna aderenta pe: metal plastic, pvc. Grosimea 0.13mm. Rezista la tensiuni pana la 6.5KV.

SMILGHER

Smirghel

Role abrazive cu spectru larg de utilizare; sunt utilizate atat pentru slefuirea manuala, cat si pentru slefuirea cu masini speciale. Recomandata pentru prelucrare lemn, chit, tencuiala, vopsea, lac, material plastic, metal.granulatii diferite, in functie de domeniul de utilizare.

 

Ne adresam dezvoltatorilor imobiliari, cat si beneficiarilor persoane fizice de materiale de constructii. Oferim garantia oferita de producator, in conformitate cu legislatia in vigoare. Marfa poate fi tinuta in custodie timp de 30-45 de zile. Facem incasari doar pe marfa pe care o avem in stocul propriu. Marfa se livreaza in santier. Se acorda descarcatul pentru caramida, BCA si cherestea si, la cerere, otel beton cu cantar electronic verificat metrologic. Transportul materialelor este gratuit, in functie de cantitati si distanta. Pentru detalii, contactati-ne. Livram oriunde in Romania.