Mortare de zidarie

T+CEMROMTENCUIALA SI ZIDARIE-CEMROM

Se utilizeaza ca tencuieli si finisare concomitenta pentru exterior dar si la interior, in incaperi umede, aplicare atat cu metoda manuala clasica cat si in mod special cu masini de tencuit, precum la reparatii mici ale tencuielii existente. Suprafetele pot fi din beton, cu o vechime de minim 28 zile, zidarie BCA, caramida.Este un liant special aditivat la care se adauga numai apa si nisip pentru obtinerea unui mortar de foarte buna calitate mortarul preparat cu Tencuiala si Zidarie isi pastreaza foarte bine lucrabilitatea are aderenta superioara la toate straturile de suport pot fi executate lucrari atat manual cat si mecanizat preparare usoara, rezistenta maxima.

T100Z100

Cimentul Z100 este un liant special fabricat, cu un aditiv incorporat care înlocuiește varul, fiind astfel destinat prepararii mortarelor de zidărie și tencuială. Prin amestecarea controlată, conform reteței (compoziției orientative) de preparare, a Z100 cu nisip 0-4 mm și apă se obține un mortar lucrabil și omogen, cu capacitate ridicată de aderență la suport și o durabilitate deosebită la atacul din îngheț dezgheț;Ciment pentru mortare obișnuite de zidărie și tencuială, omogene și lucrabile, prezentând o foarte bună aderență la suport.

163_140_prdMultibat

Multibat este produs de fabricile de ciment Lafarge din Bicaz, Târgu Jiu si Hoghiz si este primul liant aditivat pentru zidarie si tencuiala aparut în România.Mortarele preparate cu Multibat au cea mai buna lucrabilitate. Multibat nu contine si nu necesita var, protejând astfel armaturile înglobate în tencuiala casei tale. Mortarele executate cu Multibat au timp de întarire crescut, intervalul de preparare-aplicare putând fi de pâna la 6 ore.Tencuielile realizate cu Multibat nu fisureaza nici macar în strat gros si se executa mai rapid. Multibat reduce pierderile de materia deoarece are o aderenta sporita în stare proaspata si întarita.Tencuiala va respira si va rezista excelent la ciclul înghet-dezghet. Utilizând nisip cu granulatie de de maxim 1 mm se vor putea obtine tencuieli care nu necesita glet.În cazul lucrarilor de zidarie si tencuiala, suportul pe care se poate aplica mortarul preparat cu Multibat sunt : beton, caramida, bca, piatra.