Panouri bordurate
PANOU-BORDURAT1-100x100
PANOU BORDURAT Panou de gard bordurat zincat cu dimensiunea de 1500 x 2500, se foloseste la terenurilor cat si a constructiilor de tip industrial dar si civil. Stratul de zinc este cel care ii confera o durata de viata extraordinare. Pret:
PANOU BORDURAT Panou de gard bordurat cu dimensiunea de 1700 x 2500 se foloseste la imprejmuirea terenurilor cat si a constructiilor de tip industrial dar si civil. Este cea mai raspandita modalitate de imprejmuire. Pretul:
PANOU BORDURAT Panou de gard bordurat zincat cu dimensiunea de 2000 x 2500, se foloseste la imprejmuirea terenurilor cat si a constructiilor de tip industrial dar si civil. Este cea mai raspandita modalitate de imprejmuire. Pretul:

Ne adresam dezvoltatorilor imobiliari, cat si beneficiarilor persoane fizice de materiale de constructii. Oferim garantia oferita de producator, in conformitate cu legislatia in vigoare. Marfa poate fi tinuta in custodie timp de 30-45 de zile. Facem incasari doar pe marfa pe care o avem in stocul propriu. Marfa se livreaza in santier. Se acorda descarcatul pentru caramida, BCA si cherestea si, la cerere, otel beton cu cantar electronic verificat metrologic. Transportul materialelor este gratuit, in functie de cantitati si distanta. Pentru detalii, contactati-ne. Livram oriunde in Romania.